Combiplay

Combiplay Industrial

Combiplay Industrial

 

CombiPlay Industrial staat voor maatwerk dat werkt. Zoekt u speciale producten voor specifieke toepassingen? Dan adviseren de specialisten van CombiPlay Industrial u graag. Soms ligt de oplossing voor de hand en zijn we er zo uit. Maar het kan ook zijn dat er wat meer tijd en aandacht moet worden besteed om samen met de klant te komen tot het beste resultaat. Bijvoorbeeld bij de ontwikkeling van speciale ballen voor toepassingen in de jachtenbouw of van speciale pionnen voor een compleet nieuw bordspel. Bij dit soort projecten is het goed om te weten dat we gebruik kunnen maken van onder andere onze spuitgietmachines, ons unieke matrijzenconcept én een CO2 lasersnijdmachine. Voor het testen en uiteindelijk produceren gewoon bij u 'om de hoek', niet in een ander land of helemaal aan de andere kant van de wereld. CombiPlay Industrial: voor maatwerk dat werkt.

 

Kan CombiPlay naast monopoliehuisjes en pionnetjes ook nog elementen voor andere toepassingen maken? Dus anders dan voor de traditionele bordspellenindustrie? Jazeker, dat kan! Met de zogenaamde injection molding techniek kunnen tal van ontwerpen gespoten worden. CombiPlay ontwikkelt in house maatwerkmatrijzen waarin vrijwel elk denkbaar product gerealiseerd kan worden. U kunt hierbij denken aan toepassingen in sectoren variërend van de meubelindustrie tot de bouw van diverse apparatuur. Wij geloven dat er nog veel meer toepassingsmogelijkheden zullen volgen, zeker in combinatie met andere materialen en of technologieën. Zo is CombiPlay Industrial dé ideale ‘ontwikkelpartner’ voor zowel commerciële als technische professionals op het gebied van industriële productontwikkeling. 

 

Kunnen ballenbadballen ook nog voor andere toepassingen worden gebruikt? Dus anders dan als vulling van ballenbaden? Jazeker, dat kan! Als enige in de Benelux kunnen wij in-house kunststof ballen produceren die geschikt zijn - of geschikt gemaakt kunnen worden - voor toepassingen in de maakindustrie. U kunt hierbij denken aan talloze toepassingen in sectoren variërend van jachtenbouw en petrochemie tot viskwekerij en tuininrichting. Maar wij geloven dat er nog veel meer toepassingsmogelijkheden zullen volgen, zeker in combinatie met andere materialen en of technologieën. Zo is CombiPlay Industrial dé ideale ‘ontwikkelpartner’ voor zowel commerciële als technische professionals op het gebied van industriële product- en bedrijfsontwikkeling.