d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Over ons

Welkom op de over ons pagina van Combiplay B.V. waar u alle informatie vindt over onze organisatie.

Waarom Combiplay

Bij VanDerEng streven we naar perfectie in elk label. Kwaliteit is onze troef. We zijn uiterst flexibel en bieden maatwerk op verschillende vlakken, van materiaaldikte tot bedrukking en vorm. Ons team heeft diepgaande kennis in diverse marktsegmenten zoals tuinbouw, industrie en evenementen. We begrijpen de behoeften van elke organisatie op het gebied van productidentificatie. Duurzaamheid is een kernwaarde in onze productie, van zero waste praktijken tot het gebruik van duurzame energiebronnen in onze fabriek in Heemskerk.

speelgoed

CombiPlay Industrial

CombiPlay Industrial staat voor maatwerk dat werkt. Zoekt u speciale producten voor specifieke toepassingen? Dan adviseren de specialisten van CombiPlay Industrial u graag. Soms ligt de oplossing voor de hand en zijn we er zo uit. Maar het kan ook zijn dat er wat meer tijd en aandacht moet worden besteed om samen met de klant te komen tot het beste resultaat. Bijvoorbeeld bij de ontwikkeling van speciale ballen voor toepassingen in de jachtenbouw of van speciale pionnen voor een compleet nieuw bordspel. Bij dit soort projecten is het goed om te weten dat we gebruik kunnen maken van onder andere onze spuitgietmachines, ons unieke matrijzenconcept én een CO2 lasersnijdmachine. Voor het testen en uiteindelijk produceren gewoon bij u ‘om de hoek’, niet in een ander land of helemaal aan de andere kant van de wereld. CombiPlay Industrial: voor maatwerk dat werkt.

 

 

Kan CombiPlay naast monopoliehuisjes en pionnetjes ook nog elementen voor andere toepassingen maken? Dus anders dan voor de traditionele bordspellenindustrie? Jazeker, dat kan! Met de zogenaamde injection molding techniek kunnen tal van ontwerpen gespoten worden. CombiPlay ontwikkelt in house maatwerkmatrijzen waarin vrijwel elk denkbaar product gerealiseerd kan worden. U kunt hierbij denken aan toepassingen in sectoren variërend van de meubelindustrie tot de bouw van diverse apparatuur. Wij geloven dat er nog veel meer toepassingsmogelijkheden zullen volgen, zeker in combinatie met andere materialen en of technologieën. Zo is CombiPlay Industrial dé ideale ‘ontwikkelpartner’ voor zowel commerciële als technische professionals op het gebied van industriële productontwikkeling.  

Kunnen ballenbadballen ook nog voor andere toepassingen worden gebruikt? Dus anders dan als vulling van ballenbaden? Jazeker, dat kan! Als enige in de Benelux kunnen wij in-house kunststof ballen produceren die geschikt zijn – of geschikt gemaakt kunnen worden – voor toepassingen in de maakindustrie. U kunt hierbij denken aan talloze toepassingen in sectoren variërend van jachtenbouw en petrochemie tot viskwekerij en tuininrichting. Maar wij geloven dat er nog veel meer toepassingsmogelijkheden zullen volgen, zeker in combinatie met andere materialen en of technologieën. Zo is CombiPlay Industrial dé ideale ‘ontwikkelpartner’ voor zowel commerciële als technische professionals op het gebied van industriële product- en bedrijfsontwikkeling.

 

Veelgestelde vragen

Wij weten dat er altijd vragen zijn over onze producten, technieken, mogelijkheden, maatwerk en levertijden. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen op een rijtje gezet.

Algemene voorwaarden

Hier vindt u de algemene voorwaarden van Combiplay B.V.

Klanten geven ons gemiddeld een 8,5